Trajtimet eksfoliuese Day Peel jane te pershtatshme per te gjitha llojet dhe kushtet e lekures. Trajtimi eshte ideal per lekurat shume sensitive, pasi ka pak deri ne aspak ndjesi irrituese.

Kompozicioni 10% TCA.
1 €