5 ml ampule/10 ampula ne nje kuti Cellulitis,Lipodissolving L-carnitine nuk djeg yndyrnat, ai transporton ac.yndyrore me zinxhir te gjate ne matriksin mitokondrial (transporti transmembranor) dhe rregullon metabolizmin energjitik nepermjet acetil CoA.Perberesit: L-carnitine: 1000 mg(20%)